۲۵ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۱۴

در معارفه شهردار بیان شد؛

معماری شهری و روستایی تلفیق شود/ ایجاد دریاچه مصنوعی در کجور

معماری شهری و روستایی تلفیق شود/ ایجاد دریاچه مصنوعی در کجور

کجور - خبرگزاری مهر: نماینده مردم نوشهر و چالوس با اشاره به محرومیت بخش کجور گفت: باید برای رفع محرومیت و ایجاد تلفیق بین معماری شهری و روستایی در منطبق تلاش شود.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم احمدی صبح یکشنبه در مراسم معارفه شهردار کجور گفت: کجور جایی است که در سدهای قدیم شهر بوده است و باید سعی کنیم ایده های نو را بپذیریم و بتوانیم درآمد زایی و تلفیقی از فرهنگ شهری و روستای برقرار کنیم.

محمدعلی قمی فرماندار نوشهر بابیان این مطلب که کجور مظلوم واقع شده است گفت: این منطقه در دوران گذشته محروم واقع شده است که به برکت انقلاب اقدامات خوبی صورت گرفت و با وجود تمام این اقدامات، کجور به جایگاه خود نرسیده است.

وی بیان داشت: این منطقه با بیش از هزار و 170 کیلومتر وسعت و با تنوع آب وهوای شایسته توسعه و زیرساخت بهتری است و باید خدمات داده شود تا بتوان شاهد توسعه در این بخش باشیم.

قمی گفت: انتظار است که شهردار به مبلمان شهری توجه کند و اگر جه باید عوارض بگیرد ولی باید بگونه ای که هدفدار و هدفمند باشد و کسانی که بنیه مالی دارند گرفته شود و راههای درآمد پایدار را پیدا کند و باید پتانسیل های بالقوه را به بالفعل در بیاورد.

توجه به فرهنگ بومی در معماری

وی با اشاره به اینکه باید در زمینه ساخت و ساز غیر مجاز توچه جدی شود گفت: همچنین به معماری و مهندسی با نگاه فرهنگ بومی واسلامی توچه کند.

فرمان سیاسرانی نائب ریس شورا اسلامی کجور گفت: تشکیل شهر کجور یکی از آرزوهای تمام مردم بود که امروز شاهد آن هستیم که کجور شهر شد و امیدواریم شاهد موفقیت ها، توسعه و پیشرفت روز افزون این شهر باشیم که این با همکاری شهردار و اعضای شورای شهر و مردم امکان پذیر می شود.

گازرسانی به کجور در دستور کار قرار گیرد

حجت اسلام عارفی امام جمعه کجور با تقدیر از خدمات واقدامات بی نظیر وارزنده علی سیاسرانی به عنوان سرپرست شهرداری افزود: ما ازمسئولین محترم تقاضا داریم که نیاز به انرژی ما را تامین کنند و ما گاز شهری می خواهیم و امیدواریم گاز رسانی به بخش شرقی کجور به مرکزیت شهر کجور وبخش غربی کجور به مرکزیت شهر پول تاسیس شود.

وی افزود : امیدواریم در سال 93 کلنگ این پروژه به زمین بخورد.

ایجاد دریاچه مصنوعی در کجور

علی سیاسرانی سرپرست سابق شهرداری کجور گفت: تهیه زمین، انعقاد و تامین اعتبار در ساخت دریاچه مصنوعی شهر کجور با مساحت 8 هکتار که علاوه برایجاد اشتغال و توسعه شهر کجور در بحث گردشگری می تواند موثر باشد، احداث کانال به طول 15 متر، بهسازی راه های بین مزارع، تهیه زمین وتهیه اعتبار در اجرایی ساختمان هلال احمر و خرید یک دستگاه آمبولانس برای این مرکز،تهیه زمین واجرای ساختمان بهزیستی از جمله اقدامات است.

وی همچنین افزود: مقاوم سازی دبستان 2 طبقه وحدت وعصمت، اصلاح شبکه آب وتامین اعتبار آن به طول 5 هزار و500 متر وتجهیز درمانگاه به امکانات دندانپزشکی، تهیه آمبولانس ودستگاه قلب، وسایل و امکانات آزمایشگاهی و مبلمان اداری، ساخت یک دستگاه ساختمان جدید برای اقامت پزشگان، اجرای طرح هادی، احداث کانال های شهری ، ایجاد وفضایی ورزشی وفرهنگی تهیه زمین برای کتابخانه عمومی شهر کجور بوده از دیگر اقدامات است.

سیاسرانی همچنین از  تعویض کف سالن ورزشی، ایجاد و راه اندازی نمایشگاه کجور، تجهیز دهیاری و شهرداری وتهیه زمینی با مساحت 850متر وساختمانی 70 متر ، ایجاد تاسیس اولین بانک دولتی خبر داد.

سعید جعفری شهردار جدید کجور گفت: تغییر در ماهیت زندگی مردم از روستا به شهر نشینی نیازمند توچه و دقت زیادی است و در این راستا طراحی سیستم راهبردی در شورا وشهرداری از یک سو و مشارکت مردم از سوی دیگر مهم است.

کارگروه مطالعات شهری و شهرسازی تشکیل می شود

شهردار کجور با بیان برنامه های آینده شهر کجور گفت: راه اندازی کارگروه و مطالعات شهری و شهرسازی، میراث فرهنگی، گردشگری ومردم شناسی، تهیه طرح هادی همگام با طرح شهری، تعریف محورهای اصلی شهر و محور کمربندی، مطالعات زیر ساخت وجذب گردشگری، تشویق وتوسعه جذب گردشگری در منطقه وپیش بینی وآینده نگری ناهنجاریهای شهری، تراکم انسانی و خودروهای شهری در آینده در شهر که اهم اقدامات شهرداری در شهر کجور خواهد بود.

کد خبر 2257262

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha